Tredje advent

Jaha idag åkte vi till Solna där jag ska börja arbeta och träffade två framtida kollegor. Julhandlade och sen hem och satte upp granen och den var inte så fin såg inte ut som jag ville,  så den får de tillbaka och så får jag köpa en annan. 
 
imorgon är der en ny vecka och nya möjligheter.👍🏼🤩
 
ses imorgon 
Millis

Lördag-mycket att göra

Igår fick jag en present av en väns pappa han hade  gjort en ljusstake till mig.🤩 Idag skulle jul fixas, men innan det åkte jag och lämnade tillbaka min mans present ock handlade middag och mellan det hämtade jag en gran som jag beställt på morgonen. Jag hann inte med att fixa allt jul fix och får fortsätta imorgon. För i morse insåg jag att det inte blir jul om jag inte har en gran och nu har jag en, men den ligger kvar i kartongen. Kvällen blir mys med mannen. Ses imorgon
 
Milisen
 

Fredag-veckorna går så fort

Fredag igen, jag det känns så för så fort går tiden, tycker jag...😀
Jag har skickat mitt vecko sms till en ny vän, när vi arbetade ihop så gav hon mig goda råd som gjorde att jag mådde bättre, jag kallar henne min musa, och nu när hon har det tufft så vill jag finnas och visa att jag finns för henne när hon behöver mig.
I helgen blir det bara fix in för julen, så vi får släkt på besök.
Hur firar ni er jul? 
 
Jag vill även hinna med att stick pulsvärmana som jag håller på med till en av mina bästa vänner.
Här bild på de som jag gjort förut en med pärlor och en utan.
ag ska även sticka ett par efter det till en som gillar dem och fått en beställning.
Så idag blir det att handla pärlor till dem och se om jag kan hitta nytt garn, för den färgen börjar ta slut.
 
Men måste hämta paket som kommit och när allt det är klart ska jag göra "veckokollen". Det betyder att jag ska se hur min föräldrar mår.
 
I kväll ska jag titta på "På spåret" för idag är två med som jag väntat på Gry Forsell och Nyhets Jonas ska vara med, men jag tittar varje fredag när jag kan för det är ett program som jag tycker om.
 
Vad ska ni göra i kväll?
 
Ni får ha en trevlig fredag.
 
Millis
 

En vanlig torsdag

Jaha, då var det julbord igår och det var på Häringe slott och det var ett bra julbord.
 
Idag blev det ut delning av julgodis lådor till mina kollegor. Mycket uppskattat.
 
 
 
Då jag arbetar med ekonomi så börjar det att bli dags att sammanställa in för ett nytt år, så idag kom min redovisnings tjej (hon är konsult hos oss alltså inte min 😂) in och vi gjorde avstämningar och eftersom jag ska byta arbete så vill jag och hoppas jag att jag hinner göra klart så mycket som jag kan.
 
Nu har jag börjat min nedräkning tills vi reser till Gran Canaria. 34 dagar kvar.😁
 
Millis
 
 
 
 

En kall Lucia- startar en ny vända med bloggen.

Idag är det Lucia och vintrigt Stockholm med minusgrader,  julen är i antågande 😀 och jag ska idag gå på julbord med jobbet. Så är det planeringen inför jul, så på lunchen åkte jag och fixade två julkappar, så nu är det tre kvar sen är jag klar. i år ska vi inte vara hemma på julafton, vi ska vara hos min syster med hela våran sida av släkten.
 
Granen får ute bli för att vi har katter som gillar att klättra i den och även att leka med dekorationen, men jag har hunnit få fram mina fultomtar och bakat jul godis med mina vänner och vi pratade om hur länge vi gjort det.och vi räknade ut att det är mer än 20år och vi ska fortsätta till vi inte orkare mer.
 
Mitt 2024 ska bli bra 😍
Jag kommer att börja mtt år med en resa till värmen i två veckor med min man och när vi kommer hem så ska jag börja ett nytt arbete. Jag tänker även börja med att blogga en gång om dagen.....Jag vill gärna berätta om vad som händer i mitt liv.
 
Detta var allt för idag 😁
 
Millis
 
 

RSS 2.0