Måndagen fortsätter

Nu har jag jobbar klart.
 
Gick en promenad på lunchen och precis när jag kommit en bit på väg så började det regna, det vara bara att gå i regnet. När jag kom hem så sken solen och inte en droppe regn längre.
 
Sen var det strul att logga in i systemen på jobbet, vilket jag verkligen inte behöver för, det är så mycket att göra, men samtidigt verkar det som många kollegor har gått på semester, så det kanske inte kommer in lika mycket som det gjort veckorna innan. Hoppa kan man.
 
Jag jobbar två veckor till, sen har jag en veckas semester, trodde inte att jag skulle längta så. Men det gör jag bara att få koppla bort jobbet, Även fast jag jobbat hemma sedan i Mars, vilket jag nu tycker att det är träligt, skulle vilja se andra människor.
 
Vad gör du har du semester eller ska du ha, vad ska du göra? 
 
Tack för att du tittade in.
 
Millis
 
 

Måndag

Börja veckan med en oro att vi har så mycket på jobbet. Stressen infinner sig, ska köra lite Yoga idag. 
 
Morgon började med att jag tränade som jag skulle, det är skönt. Så blir Yogan på eftermiddagen, det är fördelen med korttidspermitteringen för jag hinner med både träning och Yoga om det behövs, som idag.
 
Helgen har varit bra, fick gå på bröllop, min lille bror gifte. Det blev en fin stund med familjen och några av hans vänner.
 
Tyvärr får jag lida dagarna efter att vi gör sådana saker, min utmattning gör sig påmind. Vakande med huvudvärk och matt ikroppen.
 
Ha en bra dag så hörs vi senare.
 
Tack för att du tittade in.
 

RSS 2.0