Sommar eller höst vad ska det vara

Hej!
Idag undrar jag om sommaren är över och hösten påväg,
igår var det knasiat vödet idag lite Svensk sommar, sol, moln ca 20 grader.
 
Men för mig gör det ingenting, då vi snart reser iväg och jag får koppla av i solen.
 
Det är fortfarande dagar kvar att arbeta och jag är väldigt trött efter jobbet, men idag var det sista tillfället med Yoga och jag somnade under passet den här veckan också. 
 
Efter yogan blev det en lugn kväll och besök av en vän som kom och tea. Så allsång på Skansen, sista och första för mig den här sommaren, efter som det inte är Morden i Midsomer efter så tittar inte på allsången heller.
 
Tack för att ni läser och godnatt
 Millis 
 

Idag har det varit tokigt väder

Halloj,
 
Idag var det tokigt väder, regn, åska och sen klar blå himmel i Sverige.
 
Jag hann idag med det jag ville i lugn och ro på jobbet. Sen åkte jag förbi Farsta och bytte det trasiga örhänget och sen till Biltema och köpte rengöring till bilen, för sonen ska tvätta den åt mig i vecka. Hemma så blev det lugnt med 3 avsnitt av Game of Thrones, med åskan mullrande längre bort, så nu ligger jag på säsong 4 och det får bli efter semestern. Där emot tar jag med böckerna för att kunna läsa också. Det ska bli skönt med semester, vilket för mig betyder att jag inte plockar, tvättar och lagar mat, utan bara promenerar, solar och läser böcker och löser korsord.
 
Jag är orolig för bränderna som härjar på Gran Canaria och jag hoppas att de snart får kontroll över eldenoch att desom jag känner mår bra.
 
Lagade mat och såg natur program på SVT2 om djupa hav och dess liv, jag pratade med dotterns kontakt person sen åt vi middag som bestod av kycklingspett, ris med en röra av feta och tomat med blandsallad.
Det ska bli skönt att slippa laga mat städa och tvätta i två veckor.
 
Det är för mig semester, x Nu ska jag ta en kopp grönt te och ta det lugnt, för om man håller runt koppen så infinner sig ett lugn, ett råd jag fått i min lära om stresshantering.
 
Så gott folk ha en bra kväll, så hörs vi imorgon.
Millis

Regnig söndag-planering-packning

Idag har varit en återhämtnings dag eller inte.... Dock en del planering inför resan och så en del diskussioner med dottern som inte vill komma hem och förbereda inför flytt till sitt nya boende och inför resan. Så då åkte vi till Farsta och köpte örhängen åt mig. Sedan en fika hos min mans släkt. Sonen var hos flickvännen på släkt lunch. Efter middagen och några stört skurar så fick mannen rensa stuprör och vatten utkasten. Medans jag hjälpte dottern att packa och vi hann det mesta som vi skulle, förutom det som skulle tvättas. Så dagen slutade bra efter en del tjafs. Kram och godnatt Millis

Jaha efter ett par dagar utan att blogga.

Nu är jag tillbaka efter att jag inte kunnat komma in och skriva. Då jag har haft problem med min blogg. Den behövdes uppdateras eftersom jag inte skrivit på ett tag. Vilket gjorde att min del av bloggen, där jag går in och skriver försvann. Men nu har jag fått hjälp av kundtjänst och kan fortsätta.Tusen tack för hjälpen. För er som läst att min dotter hade svalt en metallbit från en läsk burk, så har det inte blivit någon komplikation efter det, livet fortsätter som vanlig. I helgen fick vi besöka av min svåger som skulle stanna par dagar och på lördagen var även mina syskonbarn och hälsade på, men nu skulle de inte sova över. Jag och min man var och fikade med grannarna och det är alltid lika trevligt. På söndagen så åkte vi och handlade en resväska och lite hygien artiklar till dotter och oss, för att ha med på resan äger rum inom ett par veckor. Och idag började jag arbeta 50% vilket känns bra, men jag är helt slut....:) Men det känns också som jag kan hinna med att göra jobbet klart mer än innan, så har jag mina underbara arbetskamrater som jag kan skratta med. Jag känner även ett stöd från min arbetsgivare och chef i min åter gång. Tror jag kommer klara det, den här gången för jag har lärt mig mycket med boken " Tillbaka efter utmattningssyndrom" och stödet i min återgång. För den här ska vara sista som jag är sjukskriven för utmattningssyndrom Det bli ett långt inlägg nu, eftersom jag inte har kunnat göra de tidigare. Jag hoppas att du tittar in imorgon. Tack från Millis

Dagen var tröttsam efter tuff natt

Efter en natt med dålig sömn. Då dottern igår svalt en läskburks metallbit. Kom hem sent från Sös akuten och sedan haft min syster dotter sovandes över. Väldigt trångt Hon ska även vara med på jobbet.På jobbet fick jag sagt att jag såg pigg ut. Men är totalt slut, så jag tackade för det. Efter jobbet blev det lunch på Mc Donalds inte mitt val, sedan köpt vi lådor och packa ner saker som bara ligger i hög. Väl hemma så berättade dottern att hon skulle ringa VC om det inte blev bättre i halsen, där det känns konstigt, men jag kom på att när hon var liten, bet hon i glas och vi fick då ge henne sparris för att det kunde linda sig runt det vassa, så sagt och inköp av sparris och hon åt det. Så nu är det bara vänta se om den kommer ut naturlig väg😁 Kvällen blev lugn och sedan blev det dags att sova för en ny morgon dag. Tack för att ni hänger med. Godnatt Millis

RSS 2.0